COPIA DE PECES

PECES DESCATALOGADES

RECANVIS INDIVIDUALS

ÚTILS / EINES

ORGANIZACIÓ

La teva empresa de disseny i impressió 3D a Figueres

Benvinguts a Thunder MKS, on oferim solucions innovadores en disseny i impressió 3D per a ajudar a resoldre problemes tècnics i millorar l'eficiència de la seva feina. Ja sigui una empresa o un particular, oferim solucions personalitzades a mida.

Està cansat de buscar recanvis descatalogats o peces que ja no es venen soltes? Necessiteu una eina única i personalitzada per millorar la vostra feina o per a un projecte personal? És al lloc correcte!

A Thunder MKS, combinem la nostra experiència en disseny 3D amb la tecnologia d'avantguarda en impressió 3D per crear solucions a mesura que satisfan les vostres necessitats específiques. Ja sigui que necessiti un recanvi que ja no es troba al mercat, una eina única per ajudar a la seva feina o un projecte personal, estem aquí per ajudar-lo.

Els nostres professionals altament capacitats utilitzen programari de modelització 3D d'última generació per crear dissenys precisos i detallats, i després utilitzen impressores 3D d'alta qualitat per produir peces fortes i duradores.

No es conformi amb productes genèrics o peces que no compleixen els seus requisits. A Thunder MKS, ens esforcem per entendre les seves necessitats úniques i treballar junts per crear solucions a mesura que milloren la seva feina o realització personal.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per discutir com podem ajudar-lo a resoldre els seus problemes tècnics i millorar la seva eficiència a la feina o al seu projecte personal. Estem ansiosos per ajudar-lo!


ALGUNS EXEMPLES

Servei de disseny i impressió

Creació de la tapa i el suport d'un rellotge de ral·lis

Recanvi descatalogat

Maneta de la porta del darrere del Fiat Coupe

Plantilla de mecanitzat

Perfecta per agilitzar la mecanització dels forats

Recanvi individual

Peça d'un sostre solar, no es ven individualment

DISSENY 3D

DES DE 20€

IMPRESSIÓ 3D

DES DE 10€

PROJECTES